Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Προς όλους τους Συμβασιούχους

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΡΑ ΒΟΛΟΣ. Δ/ΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΝΕΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΙΧ ΣΤΙΧΟΣ 1Α ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΚ,43100 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ 74/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ 2242/25-4-2013 ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΓΝ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟY. E-mail: billi131169@gmail.com Κινητό: 6981026258

ΒΟΛΟΣ: 12/09/2018

ΠΡΟΣ: ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

Επειδή μέχρι τώρα ακούω ότι το θέμα με την αποκατάσταση των Συμβασιούχων Πυροσβεστών βρίσκεται σε καλό δρόμο κάνετε μεγάλο λάθος. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την κ. Κοζομπόλη (πρόεδρος στην επιτροπή σωμάτων ασφαλείας του Σ.Υ.Ρ.Ι.Ζ.Α) μου είπε ότι στο τέλος του 2019 που θα δουλέψουμε του χρόνου είναι το τελευταίο εξάμηνό μας. Αυτό έκρυβε το νομοσχέδιο για τα 17 έτη που ψηφίστηκε φέτος, όλοι οι Συμβασιούχοι και οι 1288 θα πάμε σπίτια μας δεν ισχύει ούτε η λίστα των επιλαχώντων. Θα κάνουν καινούργιο διαγωνισμό και την ρωτώ με εμάς τι γίνεται; Δεν μπορούμε λέει να κάνουμε ομογενοποίηση στο Πυροσβεστικό Σώμα επειδή έχουμε τους πενταετής και δεν μπορούμε να σας “παντρέψουμε” μαζί. Ενώ της πρότεινα αρκετές λύσεις τηλεφωνικά και για εμάς ήταν κατηγορηματικά αρνητική ούτε και για το διαγωνισμό δεν μας διαβεβαίωσε αν θα μοριδιοτεθούμε για να μπορέσουν να συνεχίσουν κάποιοι (φυσικά δεν ξέρουμε αν τότε θα βρίσκονται στην κυβέρνηση).

Αγαπητοί συνάδελφοι ξυπνήστε όλοι και ενωθείτε και ασκήστε πίεση στου τοπικούς βουλευτές. Αν δεν έχουμε καμία εξέλιξη να ετοιμαστείτε στις 06/11/2018 για κάθοδος στην Αθήνα. Καλούνται όλοι οι συνάδελφοι πενταετής και μόνιμοι να συνπορευτούν μαζί μας.

-Ο-                                                              -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Βρέκος Βασίλειος                                     Μπαϊράμης Δημήτριος